Garantie Extinsa 3+2 Ani HORIZON

Campania promoţională „HORIZON TV – Cu gama XTEND LINE ai 5 ani garanţie!” se va desfăşura în perioada 01 Aprilie 2021 – 31 Martie 2022, pe teritoriul României, în magazinele şi pe website-urile distribuitorilor care comercializează produse electronice HORIZON TV – gama XTEND LINE. Acordarea garanţiei extinse se face numai pentru produsele cumpărate în acest interval de timp. Înregistrarea şi revendicarea garanţiei extinse se pot face în perioada 01 Aprilie 2021 – 31 Martie 2022 pe site-ul HORIZON, secțiunea 5 ANI GARANȚIE*.

La campania promoţională „HORIZON TV – Cu gama XTEND LINE ai 5 ani garanţie!” are dreptul să participe orice cumpărător de produs sub marca HORIZON (client final) persoană fizică cu domiciliul stabil în România, cu vârsta peste 18 ani, împlinită până la data de 01 Aprilie 2021.

Un cumpărător poate participa la această promoţie cu oricâte produse achiziţionate, pe durata şi în aria de desfăsurare a promoţiei, cu condiţia ca produsul/ele achiziţionat/e să fie importat/e de către NOD.

Orice revendicare a garanţiei extinse care nu se încadrează concomitent în aceste condiţii nu va fi luată în considerare de către organizator.

* Produsele pot fi înscrise începând cu cea de-a 31-a zi, dar nu mai târziu de a 60-a zi de la achiziție.