Principala noastră prioritate ești tu. Dorințele și asteptările tale se concretizează în linii de produse cu tehnologie de ultimă oră și design inovativ, pe care ți le oferim la prețuri mai mult decât accesibile, pentru ca expriența ta de entertainment să nu aibă limite.

Evoluăm împreună. Tehnologia se schimbă atât de repede și o data cu ea, și produsele noastre. Implementăm inovațiile tehnologice în produsele noastre și diversificăm gama de produse mereu, pentru a fi în pas cu nevoile tale. De la televizoare LED până la tehnologie 4K , bucură-te de imagini vii și de un sunet mai bogat pentru filmele și muzica ta. Fără a adăuga opțiuni de dragul tehnologiei, transformăm experiența ta vizuală într-un spectacol de neuitat.

Cercetăm piața pentru a fi în pas cu schimbările pe care ți le dorești în materie de entertainment și intuim trendurile relevante de care te vei bucura. Înca din anul 2011, în care am lansat primul televizor LED Horizon, dedicăm toate resursele noastre pentru a dezvolta linii de produse mai performante, mai accesibile, mai potrivite pentru tine.

Din punct de vedere financiar, gama noastră de televizoare este potrivită pentru fiecare buget. Chiar dacă ești un client exigent, toate modelele de televizoare Horizon vor fi în parametrii exigențelor tale. Printre dotările televizoarelor noastre se numără: tehnologia Clear Motion Engine – pentru o imagine clară, Smart TV – pentru o experiență multimedia completă, Smart Energy Saving – pentru a înțelege ce înseamnă să fii VERDE.